Masses historia del 2!

Nu kommer mer nogrant om hans första dag;)

Han föddes den 24 augusti 2005. Han var ett väldigt efterlängtat och specielt föl. Han är en av domm få avkommorna till den breömda hingsten Tin-Can och det underbara stot Midnight Girl.
Det var en solig dag i Firegrove dom rund magade stona gick glatt runt i sin skogshage och pisakde med svansarna mot insekterna. När ett av dom Midnight Girl läger sig ner med ett lågt stönande. Det var dags för henne och det visste alla stona nu. Några stönande till och hennes föl var ute. Hin resre sig elegant upp för att leda sitt föl mot sitt juver. Den lille kommer snabbt upp på benen och precis när han har ställt sig upp kommer Felecity gående mot sto hagen. Hon lyser genast upp när hon ser fölet. Hon vänder på klacken och såringer fort upp mot byn för att ringa veterinären så hon får kolla på fölet. När veterinären är på väg skyndar hon sig att ringa till sin pappa Thomas Moorland och moster baronessan. Hon bär baronessan att ta med sig Alex också och det lovar baronessan att göra.

Sen skyndar hon sig ner mot hagen igen men rycker åt sig grimma grimskaft och en filt. Men efter att ha funderat lite bestämmer hon sig även för att ta med sig en hink med havre. Sen skyndra hon sig ner för Firegrove vägen. hon möter veterinären halvvägs ner för den. Hon hoppar snabbt in i henns pickup för att vissa vägen. Det tar ungefär 5 minuetr upp till hagen som ligger liet avsides nedanför bergspasset.

Dom går försiktigt in i hagen fölet har nu tagit sig fram till juvret och diar ivrigt. Då får Felecity sån på något hemskt ett av dom andra stoen har också fölat ååhhh ett till liten vilken tur att du redan var här Veronica! Ja det var det Felicity. Men vi kollar den äldre först så den lille får piggna till. Okej svarar Felecity också går dom mot Midnight Girl och fölet. Midnight Girl står lugnt kvar när Felecity sätter på henne grimman och knäpper fast grimskaftet. Hon låter också veterinären gå frma och undersöka hennes föl. Humm det är en liten hingst fint hull navelsträngen är också bra avkapad snyggt. Duktig Midnight Girl! Nu ska vi bara se efter om efeter bördan och föltrecket har kommit ut. Ja visst håller du Midnight Girl Veronica så letar jag. åh bra där är ju Baronessan,Alex och Pappa!

-Kom och hjälp till och leta föltreck och efterbörd!
-Visst svarar Alex.
-Ja visst svarar Thomas.
- Nja,Okej då avsluat baronessan.

Dom letar ordentligt men hittar varken föltreck eller efterbörd. Okej då gör vi så här Felecity och Alex ni tar upp Midnight Girl och fölet till stallet så länge. Ska prata här med Tomas och Baronessna själv...

Alex och Felecity gör som veterinären säger och går med stoet och fölet upp mot stallet i tystnad. Dom ställer in fölet och stoet i en av dom lediga boxarna och går sen ner mot sto hagen igen. Dom möter Baronessan och Thomas som ser väldigt glada ut. Vi hittade det säger Thomas. Bra ska hon kolla på det andra fölet nu eller??? Ja dte gör hon det såg också fint ut och vi hittade efetrbörden och föltrecket där också gå ner och säll in dom i stallet också så blir det bra. Tjejerna skyndra sig ner mot hagen och mycket riktigt står veterinären där och väntar på att dom ska hämta stot och fölet. En liten hingst till säger veterinären. Tjejerna knäpper fast stoet och leder det upp mot stallet emd fölet glatt hoppande efter. Dom ställer in henne bredvid Mignight Girl och hennes föl.Så nu har vi gjort allt vi kan för dom idag. Ring bara om det händre något säger Veterinären och går tillbakca till sin pickup och åker i rikting mot silvergladebyn.

Kom nu Alex så åker vi hem. Ska du med Thomas??? Visst säger han och går efter dom. Felecity går mot sin stuga och så var friden återställd i Firegrove.

Det var Masses första dag!Tänkte skriva första året men det skulle blivit på tok för långt!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus